•  √  FRI FRAKT ÖVER 1000 kr   √ LEVERANSER 1-3 ARBETSDAGAR  √ KÖP & HÄMTA SVENSK BUTIK MED EGET LAGER 

Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Amaretti Mandelkakor Gianduia Choklad 400g

Utforska en smakfull symfoni med vår Amaretto-kaka överdragen med gianduia-choklad och hasselnötter. Varje bit är en härlig förening av krämig gianduia-choklad, krossade hasselnötter och den distinkta smaken av vår autentiska Amaretto-kaka. En perfekt balans av sött och nötigt, dessa delikatesser kommer att föra dina smaklökar på en oförglömlig resa till smakens himmel. Njut av lyxen och elegansen i varje tugga med vår exklusiva Amaretto-kaka.

Visste du att?
Amaretti-kakor innehåller inte alkohol, och namnet "Amaretti" kommer från det italienska ordet "amaro", som betyder bitter, och det syftar på de bittra mandlarna från aprikosen som används för att göra både Amarettikakorna och Amarettolikören.
Det gör kakorna naturligt gluten och mjölkfria.

Artikelnr 15/704/20
 
Finns i lager
Inkl. moms:
240 kr
{{ price }}
  • Kundtjänst ☎ 08 10 63 10
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Svenskt lager & SWISH

Gianduja eller Gianduia är en söt chokladblandning som innehåller ca 30% hasselnötspasta, skapad i Turin under Napoléons regentskap (1796-1814).

Kontinentalsystemet - som Napoleon införde 1806 - hindrade brittiska varor från att komma in i europeiska hamnar under fransk kontroll och drabbade kakaoförsörjningen. En chokladtillverkare i Turin med namnet Michele Prochet drygade ut chokladen genom att blanda den med hasselnötter från distriktet Langhe söder om Turin. Gianduia uppfanns i  Turin av chokladproducenten Caffarel Gianduiotto 1852.  Namnet Gianduja härstammar från en karneval och en marionette-karaktär som representerar det ursprungliga Piemonte, den regionen där hasselnötsocker är vanligt förekommande och skördas sedan urminnes tider. 

Mjuka amaretti med gianduia och mjölkchoklad (30%), dekorerad med kamramelliserade hasselnötter (5%). Bageriprodukt.
Ingredienser: aprikoskärnor 32% - mjölkchoklad (socker, mjölkpulver, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vanilj arom) - socker - gianduiotto pasta 11% (hasselnötter, mjölkpulver, mager kakao, socker, kakaomassa, mandlar, emulgeringsmedel: sojalecitin, aromer) - äggvita - karameliserade hasselnötter (hasselnötter 50%, socker, glukosirap, färgämne :karamell) - mandlar 1% - konserveringsmededel: kaliumsorbat.
Kan innehålla spår av: valnöt, pistage, vete, sulfit.
Förvara på torr och sval plats.

 

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Virginia Gianduiotto Bianco 300g Virginia Gianduiotto Bianco 300g

Virginia Gianduiotto Bianco 300g

60/132/30
Finns i lager
299 kr
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
st
SLUT! Virginia Babá Rom 520g SLUT! Virginia Babá Rom 520g

SLUT! Virginia Babá Rom 520g

41/01
Beställningsvara
349 kr
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
st
Amaretti Mandelkakor Gianduia Choklad 500g Amaretti Mandelkakor Gianduia Choklad 500g

Amaretti Mandelkakor Gianduia Choklad 500g

15/704/25
Finns i lager
299 kr
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
st