•  √  FRI FRAKT ÖVER 1000 kr   √ LEVERANSER 1-3 ARBETSDAGAR  √ KÖP & HÄMTA SVENSK BUTIK MED EGET LAGER 

Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

 

Vår ambition är att Du ska kunna avnjuta den bästa kakan där finns, oavsett var du än är i landet – på fjället, i fikarummet eller under hotellnatten. Därför uppmanar vi dig att Prova vår Amaretti Mandelkaka kostnadsfritt vid beställning.  Amarettikakorna är av oss direktimporterade utan mellanhänder från Sassello i Ligurien. Allt för att Du ska få en så färsk och god smakupplevelse. Denna kaka är helt fri från tillsatser, fröoljor, e-nummer, färgämnen och konserveringsmedel. Det du!

Butiken på Köpmangatan 12 öppnade i slutet av 2017 och är nu Stockholms ledande butik för Amaretti och Italiensk Choklad. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet, och vi strävar efter att ge dig en extraordinär upplevelse med våra produkter.

Showroom Gamla stan - Kaffet & Amarettokaka tas på stående fot eller varför inte sitta ner en stund och njuta av vårt 1600-talstak i originalskick. Vårt breda utbud konfekt, choklad, kakburkar och konfektaskar är handpackade för att garantera hög standard och kvalitet. Vi levererar över hela Sverige med PostNord och övriga världen med DHL. 
 

ItaloSvedese AB
Skeppar Olofs gränd 1
111 31 Stockholm
Org. nr: 556979-4075

       

 

Butik - i Gamla stan

ETT PRAKTFULLT GRISAILLEMÅLAT PANELTAK FRÅN 1600-TALETS SENARE HÄLFT FINNS ATT SE I VÅR BUTIK PÅ KÖPMANGATAN 12 I GAMLA STAN