Sveriges godaste Panettone!?
Vår absoluta favorit-Panettone med Limoncellokräm. Ett riktigt Italienskt bakhantverk. Vackert inslagen i tjockt papper och lädersnöre. Konsten att baka en riktigt god och färsk Panettone går tillbaka till en process som inte tar mindre än upp till 4 dagar. Resultatet blir en underbart gott och luftigt dessertbröd som har en naturligt lång hållbarhet! Italiensk brödkonst. Överraska familj och älsklingen till helgen med äkta italiensk Panettone. Vi rekommenderar kalla bubblor som Franciacorta till denna oslagbara dessert.
Bäst före 30/6/2024
Panettone fylld med lemoncellokräm och citronsirap. Naturligt jäst surdeg. Bageriprodukt. Citronpanettone.
Ingredienser: vetemjöl - lemoncello kräm 15.5% (socker, vatten, glukos-fruktos sirap, citoninfusion 5%, skummat mjölkpulver, geleringsmedel: pektin, konserveringmedel:kaliumsorbat, naturlig arom) – hela ägg - socker - smör – citronsirap 5.5% (vatten, socker, alkohol, citroninfusion 5%, citronjuice, aromer) – mjölk – naturlig jäst (vetemjöl, vatten) – kanterad citronzest-pasta (citronzest 52%, glukos-fruktos sirap, socker) - emulgeringsmedel: mono-diglycerider av fettsyror - salt - fruktos - aromer.
Ingredienser i påse: socker - vetestärkelse – aromer.
Kan innehålla spår av: hasselnöt, mandel, soja.
Förvara på torr och sval plats.
Vintips till denna Panettone!
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.