Utforska en smakfull symfoni med vår Amaretto-kaka överdragen med gianduia-choklad och hasselnötter. Varje bit är en härlig förening av krämig gianduia-choklad, krossade hasselnötter och den distinkta smaken av vår autentiska Amaretto-kaka. En perfekt balans av sött och nötigt, dessa delikatesser kommer att föra dina smaklökar på en oförglömlig resa till smakens himmel. Njut av lyxen och elegansen i varje tugga med vår exklusiva Amaretto-kaka.
Gianduja eller Gianduia är en söt chokladblandning som innehåller ca 30% hasselnötspasta, skapad i Turin under Napoléons regentskap (1796-1814).
Kontinentalsystemet - som Napoleon införde 1806 - hindrade brittiska varor från att komma in i europeiska hamnar under fransk kontroll och drabbade kakaoförsörjningen. En chokladtillverkare i Turin med namnet Michele Prochet drygade ut chokladen genom att blanda den med hasselnötter från distriktet Langhe söder om Turin. Gianduia uppfanns i Turin av chokladproducenten Caffarel Gianduiotto 1852. Namnet Gianduja härstammar från en karneval och en marionette-karaktär som representerar det ursprungliga Piemonte, den regionen där hasselnötsocker är vanligt förekommande och skördas sedan urminnes tider.
Mjuka amaretti med gianduia och mjölkchoklad (30%), dekorerad med kamramelliserade hasselnötter (5%). Bageriprodukt.
Ingredienser: aprikoskärnor 32% - mjölkchoklad (socker, mjölkpulver, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vanilj arom) - socker - gianduiotto pasta 11% (hasselnötter, mjölkpulver, mager kakao, socker, kakaomassa, mandlar, emulgeringsmedel: sojalecitin, aromer) - äggvita - karameliserade hasselnötter (hasselnötter 50%, socker, glukosirap, färgämne :karamell) - mandlar 1% - konserveringsmededel: kaliumsorbat.
Kan innehålla spår av: valnöt, pistage, vete, sulfit.
Förvara på torr och sval plats.
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.