Pane del Pescatore
Spröd och hårdare än Påskbrödet Colomba, denna kaka är perfekt till kaffe och te eller varför inte ett glas rött..typen Brunello?
Genovesisk dessertbröd som avnjuts till rött vin, och kaffe. Pandolce Genovese - i den uråldriga traditionen ska brödet föras till bordet av den yngsta i huset, serverad med en gren av laurel, en symbol för lycka och välfärd. Den yngre överlämnar till det äldsta i hemmet som skär upp för att sedan delas ut. Dessutom måste en skiva sparas för den första fattiga som spelar vid dörren och ytterligare en bit till dagen i San Biagio. Vackert inslagen i dekorerat papper och blått sidenband. Denna kaka är inte fullt lika söt som Panettone och inte lika mjuk i sin konsistens. Pandolce säljs året runt och är inte säsongsbunden.
Bäst före 30/06/2024
pandöçe - Genoa Cake - Pain de Gênes - Pandolce - Pan Dulce. Naturligt jäst surdeg. Bageriprodukt.
Ingredienser: vetemjöl – sultanrussin 20% - naturlig jäst (vetemjöl, vatten) - smör - socker - kanderade apelsin- och citronskal 7% (apelsin- och citronskal 54%, glukos-fruktosirap, socker, surhetsreglerandemedel: citronsyra) - pinjenötter - salt - aromer - emulgeringsmedel: mono-diglycerider av fettsyror.
Kan innehålla spår av: trädnötter, soja, ägg.
Förvara på torr och sval plats.
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.