Panettone är en italiensk festkaka, särskilt förekommande i Milano där kakan har sitt ursprung. Att baka en traditionell panettone tar flera dagar, målet är en hög kaka som är saftig och luftig inuti. Degen består av surdeg, jäst, vatten, mjöl, smör och färska ägg. Kakan har en naturlig lång hållbarhet i och med surdegen. Original " Panettone Tradizionale " är fylld med kanderad apelsin, citronskal och russin. Denna variant är i miniformat (100g) perfekt till dig/er som vill njuta av en liten men naggande god äkta panettone.
BÄSTFÖRE 06/2023
Denna Panettone gör vem som helst glad! Perfekt liten mini Panettone, klassisk lägre modell, inslagen som en smällkaramell. Passar bra till kaffet och som dessert.
Traditionell panettone. Naturligt jäst surdeg. Bageriprodukt.
Ingredienser: vetemjöl - sultanrussin 16,5% - hela ägg - socker - smör - kanderade apelsinzest 5% (apelsinzest, glukos-fruktos sirap, socker) – mjölk - naturlig jäst (vetemjöl, vatten) - emulgeringsmedel: mono-diglycerider av fettsyror - fruktos - salt – öljäst - naturliga aromer.
Kan innehålla spår av: hasselnöt och mandel.
Förvara på torr och sval plats.
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.