Genovesisk dessertbröd som avnjuts till rött vin, och kaffe. Pandolce Genovese - i den uråldriga traditionen ska brödet föras till bordet av den yngsta i huset, serverad med en gren av laurel, en symbol för lycka och välfärd. Den yngre överlämnar till det äldsta i hemmet som skär upp för att sedan delas ut. Dessutom måste en skiva sparas för den första fattiga som spelar vid dörren och ytterligare en bit till dagen i San Biagio. Vackert inslagen i dekorerat papper och blått sidenband. Denna kaka är inte fullt lika söt som Panettone och inte lika mjuk i sin konsistens. Pandolce säljs året runt och är inte säsongsbunden.
Bäst före 30/06/2023
pandöçe - Genoa Cake - Pain de Gênes - Pandolce - Pan Dulce. Naturligt jäst surdeg. Bageriprodukt.
Ingredienser: vetemjöl – sultanrussin 20% - naturlig jäst (vetemjöl, vatten) - smör - socker - kanderade apelsin- och citronskal 7% (apelsin- och citronskal 54%, glukos-fruktosirap, socker, surhetsreglerandemedel: citronsyra) - pinjenötter - salt - aromer - emulgeringsmedel: mono-diglycerider av fettsyror.
Kan innehålla spår av: trädnötter, soja, ägg.
Förvara på torr och sval plats.
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.