Utan kanderad frukt, mer choklad denna gång. Snyggt presentförpackad glutenfri Påsktårta från Italien. Colomba är påskens motsvarighet till julens Panettone. Prova den till fredagsmyset ihop med ett glas prosecco. Endast naturliga ingredienser och minst 48h jäsningstid gör Colomba ljuvligt god och luftig samt ger en naturligt lång hållbarhet. Avnjuts också bra tillsammans med kaffe eller gott dessertvin Buon appetito!
Påsk-Colomba med chokladdroppar (utan glace och kanderade frukter)
Glutenfri. Naturligt jäst bageriprodukt.
Ingredienser: naturligt jäst (vatten, glutenfritt vetestärkelse, majsstärkelse, florsocker, skummat mjölkpulver, vegetabiliska fibrer, geleringsmedel: E412, E464, aromer) - majsstärkelse - socker - smör - hela ägg - äggula - vatten - chokladdroppar 7,4% (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: solroslecitin, naturlig vaniljarom) - skummat mjölkpulver - jäst - glukossirap - emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror - vegetabiliska fibrer - geleringsmedel: E412 - konserveringsmedel: sorbinsyra, kaliumsorbat - aromer. Kan innehålla spår av trädnötter och soja.
Förvara på torr och sval plats.
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.