Fantastisk Colomba, italienskt festbröd när den är som bäst. Högkvalitativt dessertbröd bakat enligt gamla traditionella recept och med en 48 timmar lång naturlig jäsningstid. Härliga sultanrussin, amarettomandel och hasselnötsglasyr! Avnjuts till Italiens Champagne: Franciacorta!
06/2022
Italiensk Colomba med sultanrussin och müslimix, täckt med hasselnötsglasyr och dekorerad med amaretto korn (utan kanderade citrusskal) Naturligt jäst, ugnsbakad påskkaka.
Ingredienser: vetemjöl – socker – sultanrussin 10,5% - smör – äggula – müsli mix 5% (solrosfrön, linfrön, hirsfrön, råg flingor, havregryn) - naturlig jäst (vetemjöl, vatten). äggvita – amaretto korn 3% (socker, aprikoskärnor 21%, äggvita) hasselnötter 1% - aprikoskärnor - emulgeringsmedel: mono-diglycerider av fettsyror – mjölk – invertsocker – risstärkelse – rismjöl – salt – naturliga aromer.
Kan innehålla spår av: mandlar och soja. Förvara på en sval och torr plats.
Vi rekommenderar systembolagets vin Franciacorta STATÈN till denna Colomba!
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.