COLOMBA CON PERE E CIOCCOLATO
1 kg Snyggt handinslaget festbröd från Italien. Prova den till fredagsmyset ihop med ett glas prosecco. Endast naturliga ingredienser och minst 48h jäsningstid gör Colomba ljuvligt god och luftig samt ger en naturligt lång hållbarhet. Avnjut med kaffe eller gott dessertvin Buon appetito!
Cm. 32 x 25 x 17
06/2024
Italiensk festkaka Colomba fylld med päron och choklad, täckt med hasselnötsglasyr (utan kanderade citrusskal) Naturligt jäst, ugnsbakad påskkaka. Ingredienser: vetemjöl – socker - smör – chokladdroppar 7,5% (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom) kanderade päron 7,5% (päron 49%, glukosfruktossirap, socker, päronjuice koncentrat, aromer) – äggula – naturlig jäst (vetemjöl, vatten) - äggvita – hasselnötter 2% - mandlar 2% - emulgeringsmedel: mono-diglycerider av fettsyror - mjölk – risstärkelse – invertsocker – rismjöl – salt – naturliga aromer.
Kan innehålla spår av: mandlar och soja. Förvara på en sval och torr plats.
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.