COLOMBA AL CACAO E CIOCCOLATO
För en ren chokladlycka, upptäck vår nya chokladdoppade Colomba! Varje tugga av denna kaka är en smakrik förförelse, den rika smaken av mörk choklad möter den mjuka Colomban.
Endast naturliga ingredienser och minst 48h jäsningstid gör kakan ljuvligt god och luftig samt ger en naturligt lång hållbarhet. Avnjuts med kaffe & gott dessertvin Buon appetito! Cm. 32 x 25 x 17 Bärkasse medföljer!
BÄSTFÖRE 06/2024
COLOMBA - Uova - Uovo
Påskkaka fylld med chokladkräm och kakao. Naturligt jäst ungsbakad påskkaka.
Ingredienser: vetemjöl - chokladkräm 16% (glukossirap, vatten, choklad 20%, socker, dextros, smör, alkohol, förtjockningsmedel pektin, aromer) - hela ägg - socker - smör - chokladdroppar 4,5% (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel sojalecitin, naturlig vaniljarom) - mjölk - naturligt jäst (vetemjöl) - Kakao 1,8% emulgeringsmedel mono och diglycerider av fettsyror - salt - fruktos - aromer.
Kan innehålla spår av: Hasselnöt och mandel.
Förvara på torr och sval plats.
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.