• 500 SEK - Fri frakt & Guldpåse
  • Leverans 1-2 dagar
  • Butik på Köpmangatan 12 Gamla Stan

CUORNOCCIOLA - Mördegskaka Hasselnötscreme & Choklad 400g


Barnens favorit no.1 - Perfekt till barnkalas och fest. Nutella-kaka med massor av hasselnötter, individuellt inslagna. Utmärkt till bröllop & fest. Kakan väger ca. 20g/st.

196 kr
KlarnaDelbetala från 9 kr/mån. Villkor.

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension
Artikelnr 27/754400g

Visste du att nötter kan hjälpa till att sänka nivåerna av skadligt kolesterol i blodet? Det är nötternas innehåll av grova fibrer och nyttiga fetter som gör dem så otroligt bra för hjärtat. Dessutom är nötter fullspäckade med proteiner, vitaminer, mineraler och antioxidanter.

En holländsk studie, där man följt över 120 000 kvinnor och män sedan 1986, visar att de som åt minst 10 gram nötter om dagen löpte mindre risk att dö av diabetes, cancer och hjärt-kärlsjukdomar. Här är åtta nötter som kan ge dig ett längre liv!

1. Hasselnöt. Denna nöt är väldigt rik på antioxidanter, särskilt så länge det bruna innerskalet är kvar. Hasselnötter innehåller även rikligt med magnesium, kalium och E-vitamin som är bra för huden.
2. Valnöt. Kombinationen av fibrer, fett och protein i denna nöt kan hjälpa till att stabilisera blodsockret. Valnötter innehåller dessutom nyttiga omega-3-fettsyror.
3. Mandel. Strikt botaniskt är mandel egentligen ingen nöt utan en stenfrukt. Rent näringsmässigt är mandlar dock i nivå med vanliga nötter. Mandlar innehåller mycket protein – hela 60 procent mer än hasselnötter.

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Behöver du hjälp?

Vår trevliga kundtjänst hjälper dig besvara alla dina frågor.

Öppettider

Mån-Fre: 10:00 - 18:00
Lördag: 11:00 - 16:00
Söndag: 11:00 - 16:00

Din produkt är tillagd

×