Gluten-, & mjölkfria Amaretti-kakor (aprikosmandelkakor)
Amarettikakorna innehåller generellt inte någon alkohol, se innehållsdeklaration.
Vår ambition och affärsidé är att förse Er med förstklassig konfekt med hög kvalité samt kunskap om konfektyren. Kombinerat med vackra presentationer erbjuder Amaretti Virginia alltid det bästa sortimentet av Amaretti, konfekt, choklad och konfektförpackningar. Kvalitet och klass säkerställs genom att allt paketeras för hand i Italien samt ytterligare en gång i Stockholm där inget lämnas åt slumpen. Amaretti Virginia vill erbjuda det allra bästa! Prova redan idag – Du kommer inte bli besviken!
AMARETTI SOFFICI - Aprikosmandlarna utgör basen i samtliga Amaretti-kakor, för att sedan smaksättas med frukt, nötter, choklad, bär och likörer.
Välj dina favoriter, i butiken på Köpmangatan i Gamla stan plockar du själv dina kakor efter tycke och smak. Dekorera sedan middagsbordet med kakorna som blir en självklar efterrätt till kaffet.
Kulinariska historiker berättar att Macarons kan spåras tillbaka till Italienska munkkloster och 800 talet. Till Frankrike år 1533, med Caterina Maria Romola di Lorenzo de Medici, hustru till kung Henri II. När de Benediktinska nunnorna, syster Marguerite och syster Marie-Elisabeths sökte en fristad under den franska revolutionen, så betalade nunnorna för sitt uppehälle genom att baka och sälja macaroon-kakor och blev så kallade "Macaroon Sisters"
